home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Brakstraat 30E

Op een leuke locatie gelegen, om de hoek ligt het historisch centrum van Middelburg al, gemoderniseerd appartement! Ideaal voor starters of eenpersoons huishoudens!

Het appartement is gelegen in een prachtig Rijksmonument genaamd "De Schulpe”. Circa 3 a 4 jaar geleden is het gehele pand gerenoveerd met behoud van stijlelementen die je in een monument mag verwachten! Om door een ringetje te halen.

 

De indeling is als volgt: gezamenlijke entree op de begane grond, voorportaal met brievenbussen, door de hoge glazen deur kom je in de hal met de statige trap, hoge plafonds met schitterende ornamenten.

Op de eerste verdieping bevindt zich de voordeur van het appartement. Prachtig gerenoveerd, hoge plafonds grote hoge ramen met leuk zicht op de achtertuin. 

Woonkamer met pvc vloer en de open keuken voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven en koelkast met vriesvak.

De badkamer heeft een ligbad, wastafel, radiator en toilet. Vanuit de woonkamer is er een portaaltje met inbouwkasten en de trap naar de slaapverdieping met leuke details zoals doorkijkje, glas in lood raam en ook hier nog een inbouwkast. De balken zijn hier in het zicht gelaten wat een prachtige sfeer geeft.

Het appartement is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De ramen in de woonkamer zijn voorzien van een plafondventilator en elektrische zonwering.

Het appartement heeft een eigen meterkast met elektra voorziening en een eigen c.v. ketel Remeha Avanta 2021.

 

De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt Euro 67,-.

Wil je even buiten zitten dan kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke tuin en er is een vrije achterom. Verder is er een waskast met wasmachine en wasdroger.

 

Fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, scholen, bolwerk, openbaar vervoer en de binnenstad op loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar vanaf deze locatie.

 

Dit is wonen met sfeer!

 

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. In gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
Nvt Rijksmonument


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Remeha Avanta 2021


Kosten
OZ - belasting:
86,34 per jaar
Afvalstoffen:
107,07 per jaar
Rioolrechten:
Zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
43,02 per jaar
Bijdrage VVE:
67,00 per maand
Gas, licht en water:
80,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland