Over Sonja Boogaard
home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard Makelaardij

Over mij

Foto Makelaar Sonja Boogaard
Altijd persoonlijk
Ik werk alleen, een klein ‘team’ en dat is ook wel mijn kracht, ik ben direct en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort. Als je me belt, krijg je meteen de juiste persoon aan de lijn. Ik hou ervan gestructureerd te werken, no-nonsense, betrokken te zijn bij wat er bij mijn opdrachtgevers leeft, zakelijk maar met een hart voor de mensen.

Ruime ervaring in de makelaardij
Vanaf 1995 heb ik de ontwikkeling van de makelaardij meegemaakt. Ik was in eerste instantie helemaal niet van plan om de makelaardij in te gaan. Ik wilde de toeristensector in, tot ik op een dag een gesprek heb gehad op een makelaarskantoor in Middelburg en aangenomen werd. Toen startte de passie voor de makelaardij. De eerste paar jaar alle in’s en out’s op het kantoor geleerd en na die paar jaar, kreeg ik de kans om makelaar (buitendienst) te worden. Met mijn diploma VBO Vastgoed makelaar op zak, ging ik met een auto op pad om huiszoekenden de woningen te laten zien, verkoopadvies te geven en te taxeren. Super leuk! Na 8,5 jaar veel ervaring te hebben opgedaan kriebelde het enorm om alles op mijn eigen manier te doen. Daarom ben ik in 2004 mijn eigen makelaarskantoor gestart.

quote over mijzelf
quote over mijzelf

Helpen door wegwijs te maken en ontzorgen
Je hoort het zo vaak, een huis is emotie. Het is in elk geval de plek waar je het meeste bent. Het is je basis, je veilige plek waar je tot rust komt in de drukte van deze gekke wereld. Verhuizen betekent deze veilige plek verlaten. Hoeft helemaal niet erg te zijn, in de meeste gevallen is het hartstikke leuk. Maar het is wel spannend. Waar ga je terecht komen? Kan ik dit huis wel betalen? Wanneer zet ik mijn eigen huis te koop? Hoe weet iedereen dat mijn huis te koop is? Door mijn ervaring en vakkennis weet ik wat er allemaal bij een aankoop of verkoop van een huis komt kijken. In de persoonlijke contacten met jou doorlopen we elke stap en gaan we in op de vragen die jij hebt.

Bekijk wat klanten over mij zeggen

De voldoening van mijn vak als makelaar, krijg ik als de verkoper intens blij is met het behaalde resultaat en de koper trots is op zijn nieuwe woning of appartement. In de makelaardij gaat het niet zozeer om de stenen, maar om de mensen. Zodra je dat door hebt en er oprecht naar handelt ….een pracht vak!

Afbeelding Handtekening Sonja Boogaard
Neem vrijblijvend contact met mij op.
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland