Woning Aankopen - Sonja Boogaard Makelaardij
home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard Makelaardij

Woningaankoop

Een huis vinden dat bij je past, voor de beste prijs en voorwaarden. Dat is mijn doel. Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kan ik je goed helpen. Ik neem alle tijd voor je en weet hoe belangrijk het is snel te schakelen. Voor mij is "vertrouwen" het sleutelwoord. Ik leer je graag kennen, sta in het hele proces naast je en geef je altijd een eerlijk advies. Samen kijken we wat het beste huis is voor jou.

afbeelding bij advies aankopen woningafbeelding bij advies aankopen woning


Een waardevolle investering
Tijd en kennis van zaken. Beide van belang in het proces van het kopen van een huis. Ik ontzorg je in alle stappen:


Heb je zelf al een huis gevonden of op het oog?
Of heeft een andere partij al een bod uitgebracht op een huis dat je graag wilt kopen? Ook vanaf hier kan ik helpen. Samen onderhandelen we en gaan we voor de beste prijs en voorwaarden. Ik zorg ervoor dat het aankoopproces soepel verloopt en ontzorg en begeleid je bij alle verdere stappen van het aankooptraject. 

Stappenplan aankooptraject

 1. Persoonlijk gesprek
  Ik maak graag eerst kennis met jou in een vrijblijvend intakegesprek. We bespreken jouw woonwensen, eisen en budget. Wanneer je besluit om je te laten ondersteunen door mij in het aankoopproces zetten we alle afspraken op papier.
 2. Financiƫle check
  Alles valt of staat bij de mogelijkheden van financiering van je toekomstige huis. Ik raad je aan om altijd vooraf een hypotheekgesprek te hebben en kan je in contact brengen met hypotheekadviseurs waar ik al jaren op een prettige manier mee samen werk.
 3. De nieuwste huizen
  Ondertussen ga ik aan de slag met het zoeken naar een huis. Ik mail de opties, waarna we telefonisch contact hebben. Zit er een huis bij voor jou? Dan plan ik een bezichtiging.
 4. Bezichtiging
  Ik ga met je mee naar de bezichtigingen. Dat scheelt tijd en ik kan je tijdens de bezichtiging vertellen waar je op moet letten. Ik kijk naar de juridische en de bouwkundige aspecten. Dan kan jij kijken wat je van het huis vindt.
 5. Onderzoek
  Goed onderzoek is van belang. Kloppen alle kadastrale gegevens? Is de serre, garage, aanbouw of uitbouw wel met een vergunning geplaatst? Staat de woning op/binnen de kadastrale grenzen, zijn er erfdienstbaarheden, is er een recht van overpad? Ik zorg ervoor dat alles duidelijk en goed geregeld wordt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 6. Onderhandelingen
  Vind je het huis leuk? Dan gaan we samen een aanpak bedenken en ga ik de onderhandeling voor je verzorgen. We kijken niet alleen naar een realistische verkoopprijs maar ook naar de voorwaarden die bij jou passen.
 7. Koopakte
  Ook na de onderhandelingen help ik je verder bij alle vervolgstappen. Controle van de koopakte en de bijbehorende stukken, plannen van de bouwtechnische keuring, in de gaten houden van deadlines, hierbij kan je van mij op aan. Ik ben een expert op het gebied van taxaties maar als aankoopmakelaar mag ik het huis wat je met mijn hulp hebt aangekocht niet taxeren. De taxatie vraag ik aan bij een passende collega-taxateur. Zelf ga je aan de slag met de hypotheek.
 8. Notaris & inspectie
  Samen gaan we een laatste keer het huis inspecteren. Als er iets niet in orde is help ik je zoeken naar een oplossing. Na de eindinspectie ga ik met je mee naar de notaris om de transportakte te tekenen.

  Gefeliciteerd, een nieuw huis!


Ben ik de juiste makelaar voor jou?
Ervaar in een vrijblijvend intakegesprek of ik de juiste makelaar voor jou ben. Na de kennismaking beslis je of je met mij samen op zoek wil gaan naar je droomhuis. Alvast meer over mij weten? Lees mijn verhaal.

© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland