home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Brakstraat 30D

Op een leuke locatie gelegen, om de hoek ligt het historisch centrum van Middelburg al, gemoderniseerde studio, een ‘tiny house’ in de stad! Ideaal voor starters of eenpersoons huishoudens!

Het appartement is gelegen in een prachtig Rijksmonument genaamd "De Schulpe”. Circa 3 a 4 jaar geleden is het gehele pand gerenoveerd met behoud van stijlelementen die je in een monument mag verwachten! Om door een ringetje te halen.

 

De indeling is als volgt: gezamenlijke entree op de begane grond, voorportaal met brievenbussen, door de hoge glazen deur kom je in de hal met de statige trap, hoge plafonds met schitterende ornamenten.

Op de eerste verdieping bevindt zich de voordeur van de studio. Wat er achter deze deur schuilgaat moet je echt zelf ‘voelen’, prachtig gerenoveerd een verrassende ruimte.

Woonkamer met keukenblok, toilet met fonteintje, via paar treden kun je buiten op het balkon met een leuk stads zicht heerlijk vertoeven. De trap naar de verdieping brengt je in de slaapkamer, onder de kap, wat een sfeer. Met aansluitend de inloopdouche en wastafel. Er zijn diverse inbouwkasten gemaakt, erg praktisch.

Het appartement is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het heeft een eigen meterkast met elektra voorziening en een eigen c.v. ketel Remeha Avanta 2021.


Je kunt ook gebruik maken van de gezamenlijke achtertuin en er is een vrije achterom. Verder is er een waskast met wasmachine en wasdroger.

De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt Euro 73,-.

 

Fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, scholen, bolwerk, openbaar vervoer en de binnenstad op loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar vanaf deze locatie.

 

Dit is wonen met sfeer!

 

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. In gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
Nvt Rijksmonument


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Remeha Avanta 2021


Kosten
OZ - belasting:
56,86 per jaar
Afvalstoffen:
170,07 per jaar
Rioolrechten:
Zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
28,33 per jaar
Bijdrage VVE:
73,00 per maand
Gas, licht en water:
85,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland