home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Geerepad 5

Wat een leuk appartement staat hier te koop, met stijlvolle details (Rijksmonument)! Gelegen op de eerste en 2e verdieping met stadstuintje, vrije achterom, 2 slaapkamers en vrij zicht de Lange Geere in! Dichter in het historisch centrum van Middelburg kun je bijna niet wonen! Verliefd worden op een appartement….het kan!

Via het Geerepad loop je door de poort (af te sluiten) het betegelde stadstuintje in. Achter de voordeur bevindt zich de ruime hal (plaats voor de jassen) met hoog plafond, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping aangekomen loop je op de karakteristieke houten vloer de hal in met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de woonkamer met de open keuken. De woonkamer heeft grote ramen, waardoor een fijne lichtinval, leuk zicht op het winkelend publiek in de Lange Geere. Doordat de balken in het zicht zijn gelaten, komt het plafond goed tot zijn recht. Ook de hoogte van de plafonds geeft een ruimtelijk gevoel. De keuken staat in verbinding met de woonkamer waar zeker voldoende ruimte overblijft voor de eettafel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Vanuit de hal is het toilet bereikbaar en de badkamer met een waskom en ruime inloopdouche (in de stijl van het appartement gemoderniseerd).

De 2e verdieping (via vaste trap) geeft toegang tot de overloop, van waaruit de berging te bereiken is met tevens de wasmachine aansluiting en waar de c.v. ketel zich ook bevindt. Volop ruimte om als berging te functioneren.

Er zijn 2 slaapkamers op deze verdieping met een leuke sfeervolle open haard in één van de kamers.

Het appartement wordt middels centrale verwarming verwarmd.

Beneden in je eigen stadstuin is het heerlijk beschut zitten. Wonen in het bruisende historische Middelburg en toch in alle rust in een sfeervol monumentaal appartement!


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Nee
Dak:
Nee
Glas:
Nee
Energielabel:
Nvt betreft Rijksmonument


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Combi ketel 2018


Kosten
OZ - belasting:
per jaar
Afvalstoffen:
per jaar
Rioolrechten:
per jaar
Waterschap:
per jaar
Bijdrage VVE:
per maand
Gas, licht en water:
per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland