home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Trix Terwindtstraat 1

In de geliefde woonwijk Klarenbeek, fijn gelegen op een hoekperceel aan woonerf, kindvriendelijk en dichtbij scholen en supermarkt staat deze ruime hoekwoning op een perceel van meer dan 200m2 eigen grond. Deze woning wordt verkocht met een eigen garagebox van 6mx3m op korte afstand in de wijk gelegen, erg praktisch.


Indeling: halletje met meterkast (vernieuwd 2021), woonkamer met een fijne lichtinval door het zijraam, de open keuken uit 1996 is aan de achterzijde van de woning gelegen met zicht op eigen tuin, opgesteld in L-vorm met inbouwapparatuur: afzuigkap, keramische kookplaat, koelkast, magnetron, oven en close-in boiler. Aansluitend aan de keuken een extra halletje met het toilet.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en de nette ruime badkamer met een douche, wastafel, toilet en plaats voor de wasmachine. De badkamer heeft een extra raam, wat erg fijn is voor het daglicht en ventilatie.


Op de 2e verdieping bevindt zich de overloop met opstelling van de c.v. ketel Atag 2020 en de omvormer van de zonnepanelen. In 2021 zijn er 7 zonnepanelen op het dak van de woning geïnstalleerd, wat terug te zien is in de energiekosten! Op de 2e verdieping bevindt zich ook de 4e slaapkamer, een riante ruimte!

 

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten met berging en vrije achterom. Een eindje verderop in de straat staat de garagebox die bij de woning hoort, Trix Terwindtstraat 55 J, afmetingen zijn 6mx3m, fijn als extra bergruimte, stalling voor de auto, motor of extra fietsen.

 

Kortom een leuke woning, goed gelegen aan de rand van Middelburg in fijne woonwijk, met groene B-wegen op loopafstand, maar toch ook dichtbij voorzieningen zoals scholen, supermarkt, centrum van Middelburg en de uitvalswegen, waaronder de N57.


 

 


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Ja
Dak:
Nee
Glas:
Ja, vrijwel geheel dubbele beglazing
Energielabel:
B


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Combi ketel Atag HR januari 2020


Kosten
OZ - belasting:
338,87 per jaar
Afvalstoffen:
500,89 per jaar
Rioolrechten:
Zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
368,11 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
106,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland