home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijBorssele, Monsterweg 21

Vrijstaand wonen in een goed onderhouden sfeervolle woning met gastenverblijf!

Leuk gelegen aan de rand van het dorp met vanuit de keuken en woonkamer een prachtig weids zicht over de landerijen! Dichtbij de uitvalswegen, Middelburg en Goes. Antwerpen en Gent zijn door de Westerscheldetunnel tevens goed bereikbaar. Heerlijk wandelen aan de Zeedijk, om lekker uit te waaien!

Loop even mee door deze leuke woning:

 

De woonkamer is gedeeltelijk voorzien van een mooie houten warme vloer en gedeeltelijk van een tegel vloer. De ingebouwde haard is een sfeermaker in deze ruimte. Vanuit de woonkamer een prachtig zicht over de landerijen. De open trap is tevens in de woonkamer aanwezig. De keuken is af te sluiten en ook vanuit de keuken is er vrij zicht over het landschap. De keuken is gemoderniseerd en voorzien van inbouwapparatuur: stenen aanrechtblad, vriezer, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven/magnetron.

Op de begane grond is ook de gemoderniseerde design badkamer te vinden, in stijl met de woning. De badkamer heeft een wastafel (kom), handdoeken radiator en een prachtige douche, afsluitbaar middels een glazen deur en een japans bad, die de functie heeft van een sauna, een wellness in eigen huis! Er is tevens een w.c. met w.c. douche en een urinoir.

 

Aan energiezuinige maatregelen is door de huidige eigenaar veel aandacht besteed, onder andere een hybride-warmtepomp, 8 zonnepanelen, dubbele beglazing en goed na-geïsoleerd. Ook het schilderwerk wordt goed bijgehouden van de houten kozijnen en overige houten delen aan de woning.

 

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers met vanuit de 2 slaapkamers aan de voorzijde een prachtig zicht, dat verveeld nooit!

De tuin is leuk aangelegd, met houten vlonders/terras, veranda, vijver, vaste beplanting en als bonus achterin de tuin de schuur, maar erg luxe afgewerkt waardoor het heel goed te gebruiken is als gastenverblijf, ‘aanleunwoning’, atelier, werkruimte, etc. Deze ruimte is geïsoleerd, is voorzien van vloerverwarming in de douche/wc, heeft een eigen groepenkast en c.v. ketel, voorzien van douche en keukenblok.

Goed bereikbaar middels het naast de woning gelegen pad.

 

Monsterweg 21 Borssele, nieuwsgierig geworden, heel erg begrijpelijk! Maak dan een bezichtigingafspraak.


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
C


Installaties
verwarming:
Warmtepomp (hybride) december 2022 en Nefit c.v. 2008
warmwater:
Hybride warmtepomp en c.v. ketel
cv_installatie:
Quatt Hybrid warmtepomp december 2022 en Nefit c.v. ketel 2008


Kosten
OZ - belasting:
230,00 per jaar
Afvalstoffen:
439,98 per jaar
Rioolrechten:
Zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
464,54 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
101,26 excl. water per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland