home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Burgemeester Baaslaan 7

Wat een kans! Een vrijstaande semi-bungalow met het gehele woonprogramma op de begane grond! Wonen in een een fijne woonwijk in een rustig dorp met ‘naast de deur’ een natuurreservaat waar het heerlijk wandelen is. Het strand, duinen, de zee en Middelburg met alle voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. Ook de uitvalswegen liggen gunstig ten opzichte van deze woonwijk.

 

De woning is gebouwd in 1967 met garage en gelegen op een ruim perceel van 575m2.

Een aantal jaren geleden zijn de gevels nog na-geïsoleerd, de woning is gedeeltelijk voorzien van  dubbel glas en heeft gedeeltelijk houten en gedeeltelijk kunststof kozijnen en is voorzien van centrale verwarming. De begane grond heeft een betonnen vloer, de verdieping is voorzien van een houten vloer. Energielabel D. De binnenzijde zoals keuken en sanitair zijn verouderd. Er zijn mogelijkheden, zowel op de begane grond als op de 1e verdieping een andere indeling te maken, als dat de wens is. Loop je even mee?

 

Indeling:

Entree, ruime hal met nog authentieke tegels op de vloer, meterkast en toegang tot de 2 slaapkamers. De L-vormige woonkamer heeft een fijne lichtinval door de grote raampartijen met aan de achterzijde zicht in eigen tuin. De dichte eenvoudige (woon)keuken is aan de achterzijde gesitueerd en gericht op de tuin, er is hier zeker ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken loop je de badkamer in met ligbad en wastafel. In de hal is er een toilet en tevens de trapopgang naar de verdieping.

Op de overloop is de c.v. ketel terug te vinden in de inbouwkast, Nefit 2009. Volop bergruimte. De 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen in de dakkapellen. Op de verdieping is zeker nog een mogelijkheid een andere indeling te realiseren, door bijvoorbeeld het plaatsen van een extra dakkapel, waardoor meer leefruimte wordt gecreëerd, te denken valt aan een extra badkamer op de verdieping.

 

De garage is vanuit de tuin bereikbaar, waar ook de aansluiting zit voor de wasmachine. Een fijne ruimte voor het stallen van de fietsen, auto, motor of als extra berging. De auto kan ook voor de garage op eigen grond worden geparkeerd.

De woning staat erg mooi op het perceel, de tuin is rondom gelegen, aangelegd met bomen, gazon, bloemen en plantenborders. De zon is gericht op de achtergevel van de woning, heerlijk de hele dag de zon (als die schijnt) in de tuin (zuiden), hier zit je echt fijn in alle privacy.Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Ja na-geisoleerd
Dak:
Ja, gedeeltelijk
Glas:
Ja, grotendeels
Energielabel:
D


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2009 Nefit


Kosten
OZ - belasting:
381,19 per jaar
Afvalstoffen:
232,25 per jaar
Rioolrechten:
215,47 per jaar
Waterschap:
175,71 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
277,75 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland