home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Watersniphof 45

Wonen in een comfortabel, goed onderhouden appartement in de moderne nieuwbouwwijk Veersche Poort. Het appartement is prima afgewerkt en heeft een berging én parkeerplaats in de parkeerkelder. Loopt u even mee?

 

3-Kamer appartement bereikbaar middels trap of lift die u naar de 1e verdieping brengt. Entree, lange gang met toegang tot 2 slaapkamers, meterkast, c.v. kast, toilet met fonteintje, bijkeuken/berging met aansluiting voor wasmachine/droger, badkamer met douche, wastafel en toilet, ook in de badkamer is het mogelijk de wasmachine te plaatsen.

De woonkamer (40m2) met een zee aan licht bevindt zich aan de achterzijde met een heerlijk uitzicht over het water. Open nette keuken in L-vorm opstelling met vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat en koelkast. Het ruime balkon boven het water is op het zuiden gelegen en biedt ruimte om te kunnen genieten van de zon en het uitzicht, want dat is toch wel uniek! De gehele vloer in het appartement is voorzien van een lichte vloerbedekking (drempelloos).

De berging voor het stallen van de fiets is te vinden in de parkeerkelder, waar ook de parkeerplaats zich bevindt, behorende bij het appartement.

Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Veersche Poort met supermarkt, drogisterij, apotheek, slager, bakker, bloemist, erg praktisch!   

In dit appartement zult u zich écht THUIS voelen!                                          


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
B


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2002


Kosten
OZ - belasting:
300,08 per jaar
Afvalstoffen:
163,06 per jaar
Rioolrechten:
Zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
142,62 per jaar
Bijdrage VVE:
157,31 per maand
Gas, licht en water:
147,00 excl. water per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland