home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijGoes, Vivaldipad 16

Wat een leuke woning (bouwjaar 1997) staat hier te koop in de geliefde wijk Overzuid. De wijk kenmerkt zich door autoluwe straten, geliefd bij alle generaties, jonge gezinnen tot senioren. Nagenoeg alle voorzieningen in de directe omgeving. Scholen, winkels, sportvelden en recreatie mogelijkheden. Daarbij zijn ook de uitvalswegen zeer goed bereikbaar.

De woning is levensloopbestendig, het gehele woonprogramma bevindt zich op de begane grond, zoals een ruime slaapkamer en badkamer. Maar op de verdieping zijn nog 2 slaapkamers te vinden!

Kom zeker eens binnen kijken.

Entree, hal met meterkast en toilet. Woonkamer met een praktische trapkast. De keuken aan de achterzijde is erg ruim van opzet en kan zeker een woonkeuken genoemd worden. Aansluitend via de keuken is de garage bereikbaar met een elektrisch geïsoleerde overhead deur. In de garage hangt de c.v. ketel (circa 2009) en voor de wasmachine en droger is hier volop ruimte.

Aan de achterzijde van de woning, via de keuken, is de ruime slaapkamer te vinden met inbouw kastenwand en aansluitend de badkamer met vloerverwarming, toilet, douche en wastafel. Wat fijn, geen trappen meer lopen in je eigen woning!

Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers te vinden en op de overloop is zeker nog ruimte voor

een douche en/of toilet, praktisch voor de loges of kinderen. Tevens op deze verdieping een grote opbergruimte.  

De woning heeft een voortuin met eigen parkeerplaats en een achtertuin waar het heerlijk rustig vertoeven is.

De woning is geïsoleerd, geheel voorzien van dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Alle kozijnen zijn van kunststof en grotendeels voorzien van rolluiken.


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
B


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Remeha 2009


Kosten
OZ - belasting:
346,62 (2022) per jaar
Afvalstoffen:
135,00 (2022) per jaar
Rioolrechten:
181,24 (2022) per jaar
Waterschap:
335,98 (2022) per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
170,20 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland