home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Meestoof 120

Riant appartement (1993), zo zie je ze niet veel meer, gelegen op de 2e verdieping (3 slaapkamers) met berging en ruime parkeerplaats in de parkeerkelder.

Het centrum van Middelburg is op een paar wandelminuten al bereikbaar. Met een prachtig vrij zicht over het Kanaal door Walcheren. Op zoek naar rust, ruimte, licht en uitzicht? Dan moet u hier zeker binnen kijken!

Gezamenlijke entree, met postbussen, trapopgang en de lift die u naar de 2e verdieping brengt.

Kom binnen in de ruime hal, als u doorloopt komt u in de riante living gericht op het Kanaal door Walcheren, een uitzicht dat nooit zal vervelen! Door de grote raampartijen komt er fijn licht naar binnen in het appartement. Aansluitend aan de woonkamer ligt het ruime balkon waar het prima vertoeven is.

De keuken (open maar uit het zicht) is gelegen aan de straatzijde met zicht vanaf het 2e balkon op de jachthaven en de binnenstad. De keuken heeft veel bergruimte, is opgesteld in een L-vorm en heeft een extra vaste tafel (leuk voor het ontbijt). De keuken is voorzien van een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en er wordt elektrisch gekookt. Doordat er een grote schuifwand is geplaatst, is de keuken ook half dicht te maken.

Vanuit de hal, zijn de 3 slaapkamers te bereiken, waarvan de grootste slaapkamer (waterzijde) aansluit op de gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, wastafel(meubel) en toilet. Er is nog een 2e badkamer met douche en wastafel. Ook het 2e toilet is vanuit de hal te bereiken. Bijkeuken/ berging met wasmachine opstelling en waar volop ruimte is om bijvoorbeeld de voorraad en andere spullen te plaatsen.

De c.v. ketel is een combi ketel Remeha en verwarmd het gehele appartement en het warme water.  

Beneden in de parkeerkelder vindt u de berging, een praktische ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen. Ook de parkeerplaats die bij het appartement hoort bevindt zich ook in de kelder, een zeer ruime parkeerplaats.

Er is een actieve ‘gezonde’ Vereniging van Eigenaars, de maandelijkse bijdrage is circa Euro 208,95.

Energielabel C.

Een riant appartement met vrij uitzicht op een fijne woonplek!


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
C


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2008


Kosten
OZ - belasting:
617,28 per jaar
Afvalstoffen:
per jaar
Rioolrechten:
163,06 per jaar
Waterschap:
467,69 per jaar
Bijdrage VVE:
208,95 per maand
Gas, licht en water:
109,00 excl. water per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland