home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Lange Geere 18

Een fraai monumentaal pand genaamd ‘de Clene Catte’ in Middelburg staat te koop!

Een Rijksmonument met stijlvolle details gelegen in het hart van Middelburg. Zoveel mogelijkheden, doordat op de begane grond met ingang aan de Lange Geere een winkel mogelijk is, kantoor, atelier, praktijk (detailhandel) in combinatie met boven wonen in het appartement op de 1e en 2e verdieping met stadstuintje, vrije achterom, 2 slaapkamers en vrij zicht de Lange Geere in! Ook de begane grondruimte aanpassen naar een studio om te kunnen wonen is mogelijk. 

Maar het gehele pand als woning inrichten is ook een mogelijkheid, door een eenvoudige aanpassing is het mogelijk de begane grond ruimte bij de 1e en 2e verdieping te betrekken en dan is wonen aan de Lange Geere een feit! Dichter in het historisch centrum van Middelburg kun je bijna niet wonen!

 

De bedrijfsruimte met authentiek plavuizen vloer omvat circa 31m2, hoge raampartij aan de voorzijde, met een fijne lichtinval en een mooi balkenplafond. Er is een wateraansluiting, centrale verwarming en elektra in deze ruimte aanwezig. Door een deur te realiseren in deze ruimte is het mogelijk in de hal van het appartement te komen, zodat er één pand ontstaat. Het appartement is ook bereikbaar via het Geerepad aan de achterzijde van de Lange Geere. Je loopt door de poort (af te sluiten) het betegelde stadstuintje in. Achter de voordeur bevindt zich de ruime hal (plaats voor de jassen) met hoog plafond, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Onder de trap is een functionele bergruimte. Op de 1e verdieping aangekomen loop je op de houten vloer de hal in met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de woonkamer met de open keuken. De woonkamer heeft grote ramen en biedt een leuk zicht op het winkelend publiek in de Lange Geere. Het hoge plafond zorgt ook hier voor een ruimtelijk gevoel. De keuken staat in verbinding met de woonkamer waar voldoende ruimte is voor de eettafel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Vanuit de hal is het toilet bereikbaar en de badkamer met een waskom en ruime inloopdouche (in de stijl van het appartement gemoderniseerd).

De 2e verdieping (via vaste trap) geeft toegang tot de overloop, van waaruit de berging te bereiken is met de wasmachine aansluiting en waar ook de c.v. ketel zich bevindt. Prima ruimte om als berging te gebruiken.

Er zijn 2 slaapkamers op deze verdieping met een leuke sfeervolle open haard in één van de kamers.

Het appartement wordt middels centrale verwarming verwarmd.

 

Beneden in je eigen stadstuin is het heerlijk beschut zitten. Wonen en werken in het bruisende historische Middelburg en toch in alle rust in een sfeervol monumentaal pand!


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Nee
Dak:
Nee
Glas:
Nee
Energielabel:
Nvt betreft Rijksmonument


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2018 combiketel


Kosten
OZ - belasting:
Nader te bepalen per jaar
Afvalstoffen:
Nader te bepalen per jaar
Rioolrechten:
Nader te bepalen per jaar
Waterschap:
Nader te bepalen per jaar
Bijdrage VVE:
Nader te bepalen per maand
Gas, licht en water:
Nog geen indicatie per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland