home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Pijpstraat 15

Dit ‘snoepje’ (1910) is op een fantastische plek gelegen, je woont hier in het historische bruisende centrum, maar toch in alle rust. Een mooi stukje Middelburg met de Oostkerk in de ‘achtertuin’, het Bolwerk en de voorzieningen op wandelafstand.

 

De voordeur geeft toegang tot de hal met de meterkast en ruimte voor de jassen, schoenen of eventueel de fiets.

De woonkamer heeft een hoog plafond en een fijne lichtinval.

De nette moderne keuken is in de aanbouw gerealiseerd met ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en toegang tot de badkamer. De badkamer is gemoderniseerd met een wastafel(meubel), toilet en inloopdouche.

 

De trap naar de eerste verdieping, vanuit de woonkamer, komt uit op de overloop met lichtkoepel, waardoor er extra licht naar binnen komt. Met deze ruimte kun je echt nog van alles doen: dressing, badkamer, extra slaapkamer, werkruimte etc. Tevens zijn er 2 slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. In de achter slaapkamer is de aansluiting te vinden voor de wasmachine. Tevens is er vanuit deze kamer toegang tot het zonnige dakterras. Wat een bonus, hier is het heerlijk vertoeven met een leuk uitzicht over de stad.

Vanuit de keuken is de gezellige stadstuin te bereiken.

 

Gelegen in het historische centrum, dichtbij Bolwerk, scholen, winkelcentrum Veersche Poort. De uitvalswegen N57 en A58 zijn zeer goed bereikbaar!  Wordt dit jou huis?


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Nee
Dak:
Nee
Glas:
Ja
Energielabel:
E


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2018


Kosten
OZ - belasting:
256,29 per jaar
Afvalstoffen:
215,47 per jaar
Rioolrechten:
zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
438,13 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
110,00 excl. water per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland