home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Poproute 49

Zo goed als nieuw, verrassend ruime tussenwoning (2020) met maar liefst 5 slaapkamers, in de jonge woonwijk Mortiere. Een bijna energie neutrale woning, hier kunt u meteen uw interieur naar binnen schuiven en comfortabel gaan wonen. Loop maar even mee!

 

Entree, hal met meterkast, garderoberuimte, toilet met fonteintje en trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is tuingericht en zeker niet klein met een voorraadkast onder de trap, waar ook de warmtepomp staat. De keuken is aan de voorzijde van de woning te vinden met leuk zicht in de straat. De moderne witte keuken is opgesteld in een L-vorm en voorzien van een apothekerskast, inductiekookplaat, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, afzuigkap en diverse praktische opberglades. De begane grondvloer is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming.

 

1e  Verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers goed van formaat en de badkamer met extra brede douche, dubbele wastafel in meubel, spiegelkast en toilet. Ook de vloer in de badkamer is voorzien van verwarming.

 

2e Verdieping:

Bereikbaar middels vaste trap, overloop met de wasmachine en droger aansluiting en de omvormer van de zonnepanelen. Wat een bonus, want op deze verdieping zijn nog 2 ruime leuke slaapkamers!

 

De woning is erg goed geïsoleerd, mede daardoor zijn de energiekosten zeer laag. In combinatie met de zonnepanelen, de rolluiken, het warmte terugwinsysteem en de warmtepomp.

Fijn met de huidige energieprijzen!!

 

De tuin is verzorgd aangelegd met terras, gazon, plantenborders en achter in de tuin een (fietsen)berging en er is een vrije achterom!


Ervaar zelf het comfort van deze woning, van harte welkom!


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
A


Installaties
verwarming:
Warmtepomp
warmwater:
Boiler
cv_installatie:
Warmtepomp


Kosten
OZ - belasting:
360,37 per jaar
Afvalstoffen:
245,25 per jaar
Rioolrechten:
215,47 per jaar
Waterschap:
483,54 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
144,27 (gasloos) per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland