home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Willem Arondeusstraat 56

Een leuke goed onderhouden hoekwoning gelegen op een perceel van 200m2 in de fijne wijk Klarenbeek. Rustig gelegen aan woonerf, kindvriendelijk, dichtbij scholen en supermarkt.


Indeling: halletje met meterkast, de keuken bevindt zich aan de voorkant, eenvoudig, maar zeker een leuke, lichte (o.a. met klapraam) ruimte, die prima voldoet om er een nieuwe keuken te plaatsen.

De ruime woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en heeft openslaande deuren, waardoor een fijne lichtinval ontstaat. Een tussenhalletje met de trapopgang en het toilet met een fonteintje.


1e verdieping: overloop met de c.v.ketel (2002), 3 slaapkamers. Eén slaapkamer is vrij groot aan de voorzijde, één slaapkamer heeft een vaste kastenwand en de 3e slaapkamer is een wat kleinere kamer.

De eenvoudige maar ruime badkamer met een douche, wastafel, toilet en plaats voor de wasmachine.

De nette achtertuin is gelegen op het oosten, vrij diep en zonnig. Er is een stenen berging/schuur achter in de tuin en tevens is er een vrije achterom.


Kortom een leuke woning, rustig gelegen aan de rand van de stad, met groene B-wegen op loopafstand, maar toch ook dichtbij voorzieningen zoals scholen, supermarkt, centrum van Middelburg en de uitvalswegen, waaronder de N57.


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
C


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2002


Kosten
OZ - belasting:
233,72 per jaar
Afvalstoffen:
210,21 per jaar
Rioolrechten:
zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
405,04 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
162,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland