home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijVlissingen, Kanariesprenk 23

Zonder klussen al verhuizen, het kan!

Geheel gemoderniseerd met eigen tuin, fris appartement gelegen op de begane grond!

Aan de rand van de woonwijk Papegaaienburg, rustig gelegen met winkelcentrum, scholen, bos, het strand en boulevard op korte afstand, modern compact appartement met ruime zonnige achtertuin en vrijstaande stenen berging. Ideaal voor 1 of 2 personen.

Via de entree loopt u de hal in voorzien van meterkast. De woonkamer is tuingericht met een fijne lichtinval met toegang tot de zonnige achtertuin. De moderne keuken heeft een gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en diverse boven- en onder kastjes. De ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Het appartement is geheel voorzien van een mooie laminaatvloer. De achtertuin is gelegen op de zonzijde (Westen), leuk aangelegd met terras (met privacy!). Achterin de tuin staat de vrijstaande stenen berging en er is een vrije achterom.

Het appartement is (vrijwel geheel) voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels blokverwarming. Warm water wordt verkregen door middel van de genoemde blokverwarmingsinstallatie. De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren (VvE) is Euro 125,87 (inclusief voorschot stookkosten). Dit appartement voelt als ‘thuiskomen’.


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja, grotendeels
Energielabel:
E


Installaties
verwarming:
Blokverwarming
warmwater:
Blokverwarming
cv_installatie:
Blokverwarming


Kosten
OZ - belasting:
134,01 per jaar
Afvalstoffen:
278,93 per jaar
Rioolrechten:
zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
363,10 per jaar
Bijdrage VVE:
125,87 per maand
Gas, licht en water:
18,00 water per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland