home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijGrijpskerke, De Keijzerstraat 15

In fijn en rustig dorp niet ver van Middelburg gelegen, ruime 2/1 kap woning (±1976) met garage, leuk gelegen tuin met achterom, gelegen op 269m2 grond. Verrassend veel leefruimte!

Kom even binnen kijken:

Hal met trapopgang, gemoderniseerd toilet en de meterkast. De Z-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een groot raampartij waardoor fijn de ochtend en gedeeltelijke middagzon naar binnen schijnt. De vloer is voorzien van plavuizen in een lichte kleur met vloerverwarming. De dichte keuken is eenvoudig uitgevoerd, maar hier is zeker ruimte voor een nieuwe keuken en ook bestaat de mogelijkheid uiteraard, als dat je wens is, een open keuken te maken. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar met o.a. de wasmachine aansluiting en toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan een met vaste kastenwand. De badkamer is ingericht met een douche, ligbad, wastafel en toilet. Gedateerd maar ook hier een prachtige ruimte om een moderne inrichting te realiseren.  

De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap: overloop met c.v. ketel (Nefit) en extra bergruimte achter de schotten en de 4e slaapkamer. De kozijnen zijn van aluminium.

De tuin biedt op elk moment van de dag wel een plek in de zon en biedt veel privacy. Een heerlijke plek om te genieten! De garage is vanuit de achtertuin ook goed te bereiken met de fiets via het naastgelegen pad. De auto(‘s) kunt u op eigen terrein parkeren of natuurlijk in de garage.

Fijn wonen, in rustige woonwijk, centraal gelegen ten opzichte van Middelburg en de kust. Strand, duinen en de zee op korte afstand!

Van deze woning is (nog) geen video beschikbaar.

Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja, spouw na-isolatie
Dak:
Ja
Glas:
Gedeeltelijk
Energielabel:
C


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Nefit combi


Kosten
OZ - belasting:
235,00 per jaar
Afvalstoffen:
131,00 per jaar
Rioolrechten:
per jaar
Waterschap:
452,00 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
150,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland