home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijBorssele, Noordsingel 25

Een leuke zeer goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning met een riante geïsoleerde garage/schuur! Rustig gelegen aan de rand van het dorp. Hier kunt u meteen nadat uw meubelen zijn verhuisd, heerlijk gaan wonen!

Vanaf de voordeur loopt u de hal in met meterkast, modern toilet met fonteintje, trapopgang en de gemoderniseerde badkamer met wasmeubel met waskom en nette ruime douche.

De doorzon woonkamer heeft een fijne lichtinval en is door de aanbouw aan de achterzijde (over de gehele breedte) heerlijk ruim geworden. De vloer is voorzien van parket met (grotendeels) vloerverwarming. De vrijwel nieuwe keuken (4 jaar oud) is een plaatje, met een stenen aanrechtblad, opgesteld in een hoek en voorzien van inbouwapparatuur: inductiekookplaat, oven-combimagnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en diverse kasten. Vanuit de keuken bereik je de ruime praktische bijkeuken met inbouwkast, c.v.kast (Nefit combi circa 2015) en de wasmachine en droger aansluitingen.

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 1 met een kastenwand. Er is bergruimte op de zolder, bereikbaar met een vlizotrap.

De kozijnen zijn van hout (in 2020 buitenom nog geschilderd) met dubbel glas. 

De spouwmuren van deze woning zijn (nog) niet geïsoleerd, het dak is geïsoleerd en tevens is de betonnen begane grondvloer ook voorzien van isolatie en tevens grotendeels voorzien van vloerverwarming. Op het dak van de aanbouw liggen 12 zonnepanelen, dat zie je goed terug in de lage energierekening!

De tuin die voorzien is van een ruim terras en bloemenborders, ligt heerlijk op de zonzijde met een vrije achterom. Tevens staat achter in de tuin een zeer ruime stenen garage/schuur gebouwd eind jaren ’90, die voor veel doeleinden geschikt is. De schuur is in spouw uitgevoerd met isolatie, het dak is tevens geïsoleerd. Er zit een nieuwe sectionaal overhead deur in, elektrisch te bedienen. De zolder geeft nog eens extra (berg)ruimte of zelfs goed te gebruiken als werkruimte. Goed bereikbaar door het naastgelegen ‘baantje’.

Dichtbij scholen, de Zeedijk (om lekker uit te waaien), Middelburg, Vlissingen, Goes en ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Geen tijd en/of zin nog te klussen in je nieuwe woning, dan is dit de woning waar je meteen kunt genieten!


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Spouwmuren, niet geïsoleerd.
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. ketel
cv_installatie:
Nefit combi circa 2015


Kosten
OZ - belasting:
211,48 per jaar
Afvalstoffen:
per jaar
Rioolrechten:
69,87 per jaar
Waterschap:
97,67 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
121,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland