home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Veerseweg 32

Een ‘Snoepje’, dat is voor deze woning (1910) echt van toepassing, een erg leuke woning gelegen in een mooi stukje Middelburg aan de rand van het stadscentrum, tegenover het Bolwerk met een vrije achterom!


De voordeur geeft toegang tot het voorportaal met de meterkast en ruimte voor de jassen, schoenen of eventueel de fiets, maar er is een vrije achterom, dus de fietsen kunnen ook achteren worden geplaatst! Deze ruimte heeft nog glas in lood ramen, hoge plafonds, sfeer……

De woonkamer heeft een hoog plafond en een leuke (sier) schouw, de nette keuken (vernieuwd in 2014) is aan de tuinzijde gesitueerd, met een leuke doorkijk naar de woonkamer, dus tijdens het koken toch contact met je huisgenoten en door de lichtkoepels een fijne lichtinval. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: oven, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is de c.v. ruimte bereikbaar met de combiketel Remeha Avanta 2008 en aansluitend het gemoderniseerd toilet. Het dak van de woning is in 2015 vernieuwd.  

De open trap, vanuit de woonkamer, komt uit op de overloop waar een dakkapel (kunststof) extra ruimte en licht geeft met netjes opgesteld in een berging de wasmachine en droger. Er zijn 2 slaapkamers, echt leuk want je kijkt tot in de nok van het huis. Er is op deze verdieping ook een 2e toilet! De badkamer is voorzien van een douche en wastafel(meubel) en kan goed worden geventileerd, omdat er een dakraam aanwezig is.

 

De tuin is gelegen op het zuidoosten met een schuurtje en er is zelfs een vrije achterom!

Op loopafstand van het centrum, Bolwerk, scholen, winkelcentrum Veersche Poort en de uitvalswegen N57 en A58 zijn zeer goed bereikbaar!                                              


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Nee
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Remeha Avanta 2008


Kosten
OZ - belasting:
236,54 per jaar
Afvalstoffen:
460,21 per jaar
Rioolrechten:
zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
386,50 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
119,- excl. water per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland