home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijBergen op Zoom, Primulaveld 61

Opgelet! Op een fijne woonplek gelegen, ruime tussenwoning in een kindvriendelijke woonwijk, rustig gelegen aan woonerf aan gemeente groen met speelveldje. Dicht bij de voorzieningen!


Indeling: hal met de meterkast, de woonkamer is heerlijk ruim en voorzien van een praktische voorraad/trapkast. De vernieuwde keuken (half open) is voorzien van veel kastruimte, zelfs 2 carrousel kasten, erg praktisch. De koel-vriescombinatie, oven, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat zijn ingebouwd.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers. De nieuwe badkamer (2019/2020) is een plaatje, voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel (meubel) en vloerverwarming.

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping met ruime overloop met c.v. combiketel(Bosch 2012) en er is plaats voor de wasmachine, er zijn diverse vaste bergruimtes. Tevens op deze verdieping de 4e slaapkamer, door de verhoogde nok en dakkapel is dit een riante kamer. De woning is grotendeels voorzien van dubbel beglazing en er zijn diverse rolluiken aanwezig. De kozijnen zijn in 2020 nog buitenom geschilderd.

De op het zuiden gelegen tuin heeft een vrije achteruitgang. De fiets kunt u in de stenen berging plaatsen. De tuin is bestraat en heeft een overkapping, waar het heerlijk vertoeven is. Het totale perceel waar de woning op staat is 145m2.

Aan de voorzijde ligt de woning aan een voetpad en kijkt uit op gemeente groen en een speelveldje voor kinderen. Rustig gelegen en toch dicht bij de voorzieningen, zoals de binnenstad, scholen en winkels. Deze woning is verrassend ruim!


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Spouwmuren
Dak:
Nee
Glas:
Ja, grotendeels
Energielabel:
Definitief label C


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Bosch oktober 2012


Kosten
OZ - belasting:
224,12 per jaar
Afvalstoffen:
229,31+108,90 per jaar
Rioolrechten:
335,82 per jaar
Waterschap:
319,74 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
156,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland