home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Mosselkreekstraat 38

In een fijne rustige straat, goed onderhouden 2/1 kap woning (1958) gelegen op een ruim hoekperceel van 291m2. Voor deze woning wordt goed gezorgd! Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

 

Indeling: entree met trapopgang en vernieuwd modern toilet met hangreservoir. De L-vormige woonkamer is heerlijk licht door de goede lichtinval en de grote ramen aan voor- en achterzijde. Er is een aansluiting aanwezig om een gashaard te plaatsen in de woonkamer, dat geeft een fijne sfeer & behaaglijke warmte. De vloer in de woonkamer is geheel geïsoleerd. De nette keuken vindt u aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, oven en een extra werkblad.

 

De muren zijn in spouw opgetrokken en de woning wordt c.v. verwarmd. Elektra is (recentelijk) vernieuwd. De muren en wanden in de woning zijn allen gestukadoord.

 

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan er een met wasmachine aansluiting en de c.v. ketel opstelling. De badkamer heeft een douche en wastafel en toegang tot het balkon, een goede mogelijkheid om de badkamer te vergroten als dat de wens is!

 

De tuin is goed gelegen op het zuidoosten en heeft een vrije achterom, achter in de tuin staat de stenen schuur met nog een eigen parkeerplaats. Garage of carport? Dat kan hier zeker nog!

De tuin is netjes aangelegd, voorzien van gazon, planten- en bloemenborders, terras en fruitbomen. Een hele fijne plek om te ontspannen of te tuinieren, in een oase van groen.

 

Deze goed onderhouden woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, nabij uitvalswegen en openbare voorzieningen (sport, scholen, supermarkt) en het fijne stadspark Toorenvliedt.                  


Isolatie
Vloer:
Ja in woonkamer
Muren:
Spouwmuren
Dak:
Nee
Glas:
Ja in kunststof kozijnen
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. ketel
warmwater:
C.v. ketel
cv_installatie:
Combiketel 2003


Kosten
OZ - belasting:
259,07 per jaar
Afvalstoffen:
153,03 per jaar
Rioolrechten:
per jaar
Waterschap:
391,54 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
129,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland