home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijBorssele, Zuidsingel 8

Vrijstaand wonen! Gebouwd rond 1950 in een rustig dorp, dichtbij uitvalswegen, Middelburg en Goes. Antwerpen en Gent zijn tevens goed bereikbaar. Heerlijk wandelen dat kan aan de Zeedijk! Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 455m2. Voor klussers, hobbyisten: er is een garage / schuur voor diverse doeleinden te gebruiken.

De voordeur van de woning brengt u in de hal met meterkast, trapkast en trapopgang. Vanuit de woonkamer is er vrij zicht in de straat en aan de achterzijde zicht in eigen tuin, een fijne lichtinval. De houtkachel geeft warmte en sfeer! De open keuken is opgesteld in een L-vorm en is voorzien van inbouwapparatuur, aansluitend aan de keuken de erg ruime bijkeuken met de wasmachine en c.v. ketel opgesteld, ook het toilet is hier te vinden. Er is zelfs ruimte een werkplek te creëren.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan er 1 met extra verdieping (vide) leuk als speel- of slaapplek. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. 2e Verdieping: een bergzolder. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

In de tuin staat de garage/schuur met kap, fijne hobbyruimte, klusruimte, studio, stalling (boot, oldtimer, auto, motor etc). De diepe achtertuin biedt veel privacy. Aangelegd met gazon en terras. Naast de woning is zeker ruimte voor het parkeren van een aantal auto’s op eigen oprit. Een heerlijke woonplek met een park rondom gelegen om in te wandelen, rustig wonen en voorzieningen zoals de bakker, supermarkt en scholen op loopafstand in het dorp.


Isolatie
Vloer:
Gedeeltelijk, onder laminaat woonkamer
Muren:
Nee
Dak:
Gedeeltelijk
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel (huurtoestel)
cv_installatie:
Nefit 2007


Kosten
OZ - belasting:
249,90 per jaar
Afvalstoffen:
329,03 per jaar
Rioolrechten:
168,64 per jaar
Waterschap:
408,86 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
324,64 incl. huur c.v. ketel per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland