home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Papisland 28

Een leuke goed onderhouden ruime tussenwoning in een kindvriendelijke fijne woonwijk, rustig gelegen aan woonerf, dichtbij scholen en winkelcentrum.


Indeling:

Hal met toilet en trapopgang. De tuin gerichte woonkamer is heerlijk ruim en voorzien van een praktische voorraad/trapkast.

De keuken is aan de voorzijde gesitueerd, praktisch en nog functioneel, maar wel wat verouderd. Wat zeker mogelijkheden geeft voor een nieuwe eigenaar een mooie nieuwe keuken in een u-vorm te plaatsen, naar eigen smaak en idee├źn.

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers (zeker niet klein!) en de ruime eenvoudige maar nette badkamer met een ligbad, douche, toilet en wastafel en plaats voor de wasmachine en droger.

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping met de overloop, hier bevindt zich de c.v. combiketel (huurketel 2018), ook hier is er plaats voor de wasmachine en er zijn diverse vaste bergruimtes. Op deze verdieping vindt u de 4e slaapkamer.

De gunstig op het zuidwesten gelegen tuin biedt een vrije achteruitgang. De fietsen kunt u in de bestrate voortuin neerzetten of in de berging die door de hoogte van het dak veel extra opbergmogelijkheden biedt!

De achtertuin heeft een fijn terras, vijvertje en bloemen- en plantenborders. De voordeur van de woning en de schuurdeur zijn van kunststof, het raam in de keuken is voorzien van een elektrisch rolluik. De woonkamer heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Aan de voorzijde ligt de woning aan een voetpad, rustig gelegen en toch dichtbij de voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum, woonboulevard Mortiere en de uitvalswegen.


Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Spouwmuren, gedeeltelijk geisoleerd.
Dak:
Nee
Glas:
Ja gedeeltelijk
Energielabel:
D


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel (huurtoestel) Euro 32,25 per maand
warmwater:
C.v. combiketel (huurtoestel)
cv_installatie:
Intergas HR 2018


Kosten
OZ - belasting:
171,10 (2018) per jaar
Afvalstoffen:
269,94 (2018) per jaar
Rioolrechten:
190,62 (2018) per jaar
Waterschap:
per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
169,30 per maand
Er zijn (nog) geen plattegronden van deze woning beschikbaar.
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland