home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg, Nieuwerkerckepein 12

Dit appartement is klaar om ingericht te worden, leuke ligging met vrij zicht aan voor en achterzijde. Gelegen op de begane grond van het appartementencomplex ‘Breeweg’ aan de rand van Middelburg. Voorzieningen bevinden zich op korte aftand, 15 minuten wandelen en u staat al op de Markt in het centrum van Middelburg! Daarnaast staat u binnen een paar stappen buiten de stad in de prachtige natuur. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruime keuken, zonneterras op het zuiden en een eigen berging. Het appartement is rolstoel toegankelijk. Loopt u even mee door het appartement?

Gezamenlijke entree met postbussen. Entree van het appartement met halletje en meterkast. De vrijwel vierkante woonkamer is aan de voorzijde gelegen (Breeweg) met zicht in de straat, met een fijne lichtinval. De nette ruime keuken (circa 16m2) bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met zicht op de binnentuin en met toegang tot het buitenterras. Er is voldoende ruimte in de keuken om een eettafel te plaatsen.

Vanuit de ruime hal zijn de twee slaapkamers en badkamer bereikbaar. De badkamer is ruim met inloopdouche en wastafel. Het toilet is separaat en ook bereikbaar vanuit de hal.

Naast het toilet is een berging/bijkeuken met de wasmachine aansluiting en de c.v. ketel (2000).

De gehele vloer in het appartement is in de keuken en woonkamer voorzien van laminaat en de overige ruimtes van linoleum. Tevens is er mechanische afzuiging aanwezig.

De berging bevindt zich aan de overzijde van de binnentuin en dient prima als fietsenberging.

Een fijn en goed verzorgd appartement. Kom gerust kijken!


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2000


Kosten
OZ - belasting:
220,71 per jaar
Afvalstoffen:
269,93 per jaar
Rioolrechten:
203,49 per jaar
Waterschap:
272,00 per jaar
Bijdrage VVE:
99,72 per maand
Gas, licht en water:
120,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland