home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijOost-Souburg, Dongestraat 37

Wat een kans! Een geschakelde bungalow met het gehele woonprogramma op de begane grond! Wonen in een rustige woonwijk in leuk dorp met alle voorzieningen binnen handbereik! De woning is goed onderhouden, gebouwd in 1974 met ruime garage, gelegen op een mooi perceel van 380m2. Een jaar geleden is de gevel nog geheel geïsoleerd, het dak is vernieuwd en geïsoleerd circa 10 jaar geleden en de woning heeft dubbel glas, grotendeels kunststof kozijnen en is voorzien van centrale verwarming. De binnenzijde zoals keuken en sanitair zijn wat verouderd, maar wat een comfortabele woning met een heerlijke voor- en achtertuin.

Indeling: entree, lange hal met meterkast en toegang tot de ruime woonkamer met een gashaard, de vloer is voorzien van parket. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd (vanuit de woonkamer uit het zicht) en gericht op de tuin. De keuken is zeker niet klein te noemen opgesteld in een L-vorm aanrecht met inbouwapparatuur o.a.: gaskookplaat, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie en afzuigkap. Volop ruimte voor een grote eettafel, vanuit de woonkamer loopt u de serre in.

Tussen hal met c.v.kast (Bosch 2008), 2 slaapkamers en de badkamer met inloopdouche en wastafel.

Vanuit de hal, is via een tussenhal waar het toilet is te vinden de 3e slaapkamer bereikbaar met de 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.

De ruime garage is vanuit de woning binnendoor te bereiken, erg praktisch voor het stallen van de fietsen, motor, scooter, etc. Momenteel zit er geen overhead deur in de garage, maar als deze wordt geplaatst is het ook mogelijk uw auto binnen te zetten.

De tuin is mooi gelegen met volop ruimte voor het parkeren van uw auto op eigen terrein. De zon is gericht op de achterzijde (zuidwesten), hier zit je heerlijk beschut in alle privacy.

De straat is rustig, omdat de woning in een doodlopende straat is gelegen, uitsluitend bestemmingsverkeer voor de 7 woningen in deze straat!

Een heerlijk huis zonder trappen, in een fijne woonomgeving en de supermarkt is op loopafstand gelegen.

Van deze woning is (nog) geen video beschikbaar.

Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
B


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Bosch 2008


Kosten
OZ - belasting:
358,00 per jaar
Afvalstoffen:
311,00 per jaar
Rioolrechten:
zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap:
294,00 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
156,00 per maand
Er zijn (nog) geen plattegronden van deze woning beschikbaar.
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland