home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijBorssele, Oostsingel 68

Een gemoedelijk dorp waar u ruimte en rust vindt én gelegen dichtbij de zee. Door de Westerscheldetunnel zijn Zeeuws Vlaanderen en de grote steden in België zoals Antwerpen en Gent zeer goed bereikbaar.


In deze vrijstaande jaren 30 woning treft u sfeer van binnen én sfeer van buiten. Entree! Hal met trapopgang, woonkamer van 7.40x4.25 met open haard, sfeervol balkenplafond, warme houten vloer, open keuken uit het zicht met inbouwapparatuur, aansluitend de bijkeuken met vaste kast, toilet en de badkamer met douche en wastafel. Vanuit de bijkeuken loopt u door naar de ruime werk/hobbykamer of als woon- of slaapkamer te gebruiken met een fantastisch zicht op de achtertuin, deze ruimte beschikt tevens over een (slaap)zolder. Doordat zowel, toilet, badkamer en een extra kamer op de begane grond zijn gesitueerd leent deze woning zich uitstekend om het totale programma gelijkvloers te bewonen!

1e Verdieping: overloop met toilet, 2 slaapkamers, evt. terug te brengen tot 3 kamers. De 2everdieping is benut als bergzolder. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming. Om de energielast te drukken liggen er zonnepanelen op het dak!

Let op tuinliefhebbers, want de tuin, een perceel van maar liefst 500m2!, is circa 35 meter diep, fraai aangelegd en afgestemd op de sfeer in en om de woning, vijver, terrassen, gazon en een geheel nieuw schuur van hout met een leuke veranda / overkapping. Er is veel privacy in de tuin. Via het naastgelegen pad achterom bereikbaar. Op zoek naar ruimte, rust, vrijheid of wonen met kantoorruimte aan huis en/of het gehele woonprogramma gelijkvloers? Dan is dit de woning die u zoekt!

Van deze woning is (nog) geen video beschikbaar.

Isolatie
Vloer:
Nee
Muren:
Ja na isolatie spouw
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
2015


Kosten
OZ - belasting:
236,35 per jaar
Afvalstoffen:
zie rioolrechten per jaar
Rioolrechten:
215,04 per jaar
Waterschap:
276,49 per jaar
Bijdrage VVE:
nvt per maand
Gas, licht en water:
146,92 per maand
Er zijn (nog) geen plattegronden van deze woning beschikbaar.
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland