Woning te koop - Oost-Souburg, Wilgenstraat 48

Oost-Souburg, Wilgenstraat 48

Omschrijving

Op de 3e verdieping van het flatgebouw 'Wilgenhof' prachtig gelegen appartement met schitterend uitzicht over gemeentelijk groen en vijver. En met een balkon op het zuid/westen is het heerlijk wonen.

 

Indeling:

Begane grond:

Entree van het gebouw. Deze is middels een videofoon beveiligd. Via een lift is de bovenste verdieping te bereiken. Let op: op de begane grond moet eerst een korte, rechte trap genomen worden om de lift te bereiken en wanneer je uitstapt moet ook daar een dergelijke trap worden genomen om de voordeur te bereiken. Prima beloopbare trappen met aan elke zijde een leuning.

 

3e verdieping:

Entree met toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is aan de zuid/west zijde van het gebouw. Er zijn grote glasoppervlaktes waardoor de kamer heerlijk licht is en er natuurlijk ook een prachtig uitzicht is. De woonkamer is verdeeld in een zitkamer en een eetkamer naast de open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is een zeer praktische bijkeuken te bereiken met aansluitmogelijkheden voor wasmachine, wasdroger en bijvoorbeeld een vriezer en erg handig als extra opslagruimte. Vanuit de woonkamer is een deur naar het balkon. Deze is over de volle breedte, zodat alle ramen ook makkelijk schoongehouden kunnen worden.

 

Aan de voorzijde van het gebouw zijn er twee ruime slaapkamers. Ook hier een mooi uitzicht over Walcheren en Middelburg. Verder is er een badkamer met ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Het toilet is separaat vanaf de hal te bereiken. In de hal is tevens de meterkast en een handige vaste kast te vinden.

 

Het appartement is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De verwarming en warmwatervoorziening is centraal in het gebouw geregeld. Geen omkijken naar onderhoud van een c.v.-ketel dus! De Vereniging van Eigenaars is actief, heeft een meerjarenonderhoudsplan en goede reserve. Maandelijks is de bijdrage aan de VVE € 238,22. U betaalt een voorschot van circa € 75,- voor warm water en verwarming/gas. Dit wordt uiteraard jaarlijks op basis van werkelijk verbruik verrekend.

 

Op de begane grond is een eigen inpandige berging voor de fiets. Voor en naast het gebouw is parkeerruimte. Een ideaal appartement met een schitterend uitzicht op een goede locatie. Kom gerust eens binnen kijken!


Algemene Gegevens van deze woning
Kadastraal : Gemeente Vlissingen, Sectie I, nummer 2510 ,A24 
Vraagprijs : € 147.000,= k.k. 
Perceel : Appartementrecht 
Inhoud : 263 m³ 
Kamers :
Type : appartement  
Bouwjaar : 1974 
Oplevering : In overleg 

Oppervlakte
Wonen : 82 m² 
Overig inpandig : 0 m² 
Gebouw geb. buitenruimte : 14 m² 

Tuin
Ligging : Balkon: zuidwesten  
Lengte : 8,47 meter 
Breedte : 1,23 meter 
Berging : Inpandige berging  

Installaties
verwarming : Blokverwarming  
warmwater : Centraal appartementencomplex 
cv_installatie : Blokverwarming  

Isolatie van de woning
Vloer : Nee 
Muren : Onbekend 
Dak : Onbekend (vermoedelijk) 
Glas : Ja 
Energielabel : D 

Diverse kosten
OZ - belasting : 197,12 per jaar
Afvalstoffen : per jaar
Rioolrechten : 234,71 per jaar
Waterschap : 70,75 per jaar
Bijdrage VVE : 238,22 per maand
Gas, licht en water : 125,00 per maand

Contactgegevens

Postbus: 7005, 4330 GA Middelburg
Mobiel: 06 - 46 20 45 19
E-mail: info@sonjaboogaard.nl

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.


Lees hier mijn privacyverklaring .