home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijArnemuiden, Clasinastraat 17

Een ruim, fris en goed onderhouden appartement gebouwd in 2010 (96m2) met een eigen inpandige parkeerplaats en aparte (fietsen)berging. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een mooi en verzorgd appartementencomplex. Vanuit de woonkamer en het ruime balkon heeft u leuk zicht in de Nieuwlandseweg en de Langstraat. Onder u, op de begane grond, treft u een supermarkt en andere voorzieningen aan. Een lift brengt u, naast een trappenhuis, naar de 1e verdieping en de andere verdiepingen.

 

Indeling:

Entree, hal met meterkast. Vanuit de hal betreedt u de ruime woonkamer welke zich aan de voorzijde van het appartement bevindt, leuk vrij zicht in de straat. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot een eigen balkon, de open keuken, opgesteld in L-vorm keukenblok (wit) is voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat en ingebouwde koelkast.

Ook zijn er 2 slaapkamers, een riante badkamer met een douche, wastafel en 2e toilet (hangreservoir). De badkamer geeft, gezien de ruimte, nog volop mogelijkheden een ligbad en/of dubbele wastafel te realiseren. Het separate toilet (hangreservoir) is aan de andere zijde van de hal. Het sanitair is voorzien van moderne betegeling.

Ook is er vanuit de hal toegang tot de praktische berging met wasmachine aansluiting, c.v. ketel (Remeha 2010), warmteterugwin unit (WTW) en extra bergruimte. Doordat het appartement goed is geïsoleerd en voorzien is van een WTW-unit, worden stookkosten tot een minimum beperkt.

Alle plafonds en wanden zijn voorzien van wit spuitwerk. Op het balkon is het goed vertoeven, maar ook aan de hofzijde (entreezijde) van het appartementencomplex kun je heerlijk zitten.

De Vereniging van Eigenaars bijdrage bedraagt Euro 157,51 per maand. In deze bijdrage zit o.a. de opstalverzekering, reservefonds voor groot onderhoud en energiekosten voor de centrale ruimten. Een ‘gezonde’ VVE, onlangs zijn de kozijnen van het complex aan de buitenzijde geschilderd.

In de afgesloten parkeerkelder, bevindt zich de eigen parkeerplaats en een algemene fietsenstalling. Vanuit de parkeerkelder wordt er toegang verschaft naar de eigen berging annex fietsenberging. Het gehele terrein is alleen toegankelijk voor de eigenaren van het appartementencomplex, wel zo veilig!


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Remeha combi 2010 (WTW)


Kosten
OZ - belasting:
274,56 per jaar
Afvalstoffen:
237,00 per jaar
Rioolrechten:
210,21 per jaar
Waterschap:
292,00 per jaar
Bijdrage VVE:
157,51 per maand
Gas, licht en water:
83,00 (excl. water) per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland