home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijVlissingen , Wilhelmina Druckerlaan 47

Een ruime geschakeld semi-bungalow met ruime garage in een fijne woonwijk op korte afstand van scholen, winkel- en tuincentrum. De binnenstad en de boulevard van Vlissingen zijn goed bereikbaar. Wat een kans, want er is zelfs een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig!

Entree, hal met meterkast en toilet. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen met een fijne lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer is veel ruimte voor een grote eettafel en vanaf hier heeft u een leuk vrij zicht in de eigen tuin, de keuken is uit het zicht maar toch open, eenvoudig uitgevoerd met aansluitend de praktische bijkeuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de bijkeuken is de ruime garage goed bereikbaar.

Via de woon-eetkamer loop je de tussenhal in met de slaapkamer begane grond erg praktisch ook uiteraard goed te gebruiken als werkkamer, kinderkamer etc. Vanuit de tussenhal is de badkamer bereikbaar met inloopdouche, wastafel en toilet. 1e Verdieping: Via de vaste trap bereikt u de overloop van de verdieping, hier zijn nog 2 slaapkamers te vinden en op de overloop een vaste berging met de c.v. ketel opgesteld (5 jaar oud huurtoestel). Nog genoeg ruimte voor loges of voor de kinderen.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en grotendeels van kunststof kozijnen. Diverse ramen zijn voorzien van een zonnescreen, -scherm of rolluik.

De tuin is aangelegd met een ruim terras, planten- en bloemenborders grenzend aan een watergang, gelegen op het zuidwesten.

De auto parkeert u op eigen grond of in de tegenovergelegen parkeervakken. Een fijne woonomgeving met voorzieningen op korte afstand en dichtbij de uitvalswegen, met het gehele woonprogramma begane grond, geen trappen meer te lopen!


Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel
cv_installatie:
Nefit 2006 (huurtoestel)


Kosten
OZ - belasting:
1261.20 per jaar
Afvalstoffen:
zie onroerende zaak belasting per jaar
Rioolrechten:
zie onroerende zaak belasting per jaar
Waterschap:
443,64 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
207,00 per maand
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland