Woning te koop - Oostkapelle, E.D. van den Broeckestraat 6

Oostkapelle, E.D. van den Broeckestraat 6

Omschrijving

Vrijstaande woning met levensloopbestendige voorzieningen op de begane grond en extra lange garage.

Een opvallend ruime dorpswoning met verrassende ruimtes. De aanbouw aan de achter- en zijkant van de woning biedt veel mogelijkheden, zoals kantoor aan huis, praktijkruimte, atelier, maar ook als Bed & Breakfast.

Wonen in een fijn dorp met alle voorzieningen op korte afstand en ook het bos en de duinen met strand en Noordzee zijn binnen een paar minuten te bereiken.

De woning is goed onderhouden, gebouwd in 1972 en gelegen op een mooi perceel van 276m2 met voor-, zij- en achtertuin.

 

Indeling: entree, hal met toilet, meterkast en trapkast. De woonkamer heeft een royale lichtinval van waaruit er een doorgang is naar de garage en keuken. Aan de achterzijde is de keuken uitgebouwd met een ruime eetkamer met deur naar de tuin en extra schuifpui. Vanuit deze ruimte is een badkamer bereikbaar met aansluitend een ruimte met een aparte uitgang naar de straatzijde. Een multifunctionele ruimte, wat dacht u van kantoor aan huis, slaapkamer, fysiotherapie, kapsalon of B&B, vele mogelijkheden! De vloer begane grond is voorzien van een nette lichte tegel.

 

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers ieder met een eigen badkamer, zeker met kinderen is dat een extra luxe (geen wachttijden meer in de badkamer!). Vanaf de 1e verdieping is het dakterras te bereiken van 4x5 meter!  

 

De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap: overloop met slaapkamer. Door de geplaatste dakkapel is ook deze kamer heerlijk ruim met extra vaste bergruimte en een wastafel(meubel) met warm en koud water. 

 

De woning wordt verwarmd met een c.v. combiketel (Nefit 2012) die ook de eerste etage en zolder van warm water voorziet. In de keuken hangt een Vaillant bad geiser die de benedenverdieping van warm water voorziet. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en geheel voorzien van dubbele beglazing. Rondom is de woning grotendeels voorzien van rolluiken. Het dak is geïsoleerd ook van de aanbouw en garage. De spouwmuren zijn geïsoleerd. De elektra is in 2012 vernieuwd.

 

De garage (ook binnendoor te bereiken) is riant maar liefst 11 meter! Een zeer praktische ruimte waar 2 auto’s kunnen worden geparkeerd, maar ook zeer geschikt als hobbyruimte, voor het plaatsen van fietsen, motor, scooter etc. Aangesloten op elektriciteit en water met afvoer. Er is zowel voor de garage als voor de aanbouw aan de voorzijde plaats om meerdere auto’s te parkeren.

 

De tuin is vrij gelegen, veel privacy en vrijwel geheel betegeld, bereikbaar vanuit de keuken en garage. Een heerlijk vrijstaand huis in een fijne woonomgeving in gemoedelijk dorp, dichtbij strand, duinen en de zee!


Algemene Gegevens van deze woning
Kadastraal : Gemeente DOmburg, Sectie H, Nummer 272  
Vraagprijs : € 319.500,= k.k. 
Perceel : 276 m² Eigen grond 
Inhoud : 633 m³ 
Kamers :
Type : vrijstaand  
Bouwjaar : 1972 
Oplevering : In overleg 

Oppervlakte
Wonen : 128 m² 
Overig inpandig : 0 m² 
Gebouw geb. buitenruimte : 30 m² 

Tuin
Ligging : Oosten/ Zuiden  
Lengte : 9 meter 
Breedte : 6 meter 
Berging : Extra lange garage  

Installaties
verwarming : C.v. combiketel 
warmwater : C.v. combiketel+badgeiser  
cv_installatie : Nefit Proline HRC 2012  

Isolatie van de woning
Vloer : 1e verdiepingsvloer 
Muren : Spouwmuurisolatie 
Dak : Ja 
Glas : Ja 
Energielabel : B  

Diverse kosten
OZ - belasting : 243,04 per jaar
Afvalstoffen : 319,55 per jaar
Rioolrechten : zie afvalstoffenheffing per jaar
Waterschap : 308,19 per jaar
Bijdrage VVE : Nvt per maand
Gas, licht en water : 102,15 per maand

Contactgegevens

Postbus: 7005, 4330 GA Middelburg
Mobiel: 06 - 46 20 45 19
E-mail: info@sonjaboogaard.nl

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.


Lees hier mijn privacyverklaring .