home | sponsoring | nieuws | zoekservice
icoontje telefoon06 46 20 45 19 icoontje emailinfo@sonjaboogaard.nl icoontje instagram icoontje twitter icoontje facebook icoontje linkedin
afbeelding Sonja Boogaard MakelaardijMiddelburg (Sint Laurens), Van Cittersstraat 60

Wat een rust en privacy, dit is zo een unieke woning, daarvan staat er niet nog een in Zeeland! Zoekt u rust, ruimte, een heerlijke ruime tuin met veel privacy dan moet u hier zeker binnen kijken!

Gelegen aan rustige straat, landelijk wonen midden in het dorp en dichtbij Middelburg, strand en duinen. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Het originele bouwjaar van het pand dateert van rond de 17e eeuw. Het voorhuis is eerst gebouwd en later het achterhuis, het pand is zelfs nog als school in gebruik geweest! Verrassend…. ik neem u graag mee voor een rondleiding:

De deur van de naastgelegen garage brengt u naar de entree, hal met meterkast en ruimte voor de jassen, het toilet met vloerverwarming. De ruimte aan de voorzijde van de woning is nu in gebruik als keuken/woonkamer en heeft tal van andere mogelijkheden, denkt u bijvoorbeeld aan een leuke kinderspeelkamer, slaapkamer of werk-, praktijk- of kantoorruimte. De vloer in deze ruimte is verwarmd. De vaste trap in deze ruimte brengt u naar de verdieping naar de slaapkamer, door de geplaatste dakvensters een fijne lichte ruimte.

Via tussendeuren bereikt u, op de begane grond, de badkamer die heerlijk ruim is en voorzien van een ruime inloop (stort) douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Eventueel is een bad in deze ruimte nog mogelijk. Via de tussengang loopt u de riante living / keuken (het voormalige achterhuis) met openslaande deuren en zicht in de prachtige groene tuin. Een echte blikvanger in deze ruimte is het AGA fornuis met maar liefst 4 ovens! Eenmaal gewend aan deze kooktechniek, wil je niets anders meer, in de winter een leuk en gezellig verzamelpunt om samen te zijn (een behaaglijke warmte), een goede verwarming!

 

De woning is in de loop der jaren grondig verbouwd, ondanks dat het een oudere woning is, erg comfortabel. Door de huidige eigenaar zeer goed gerenoveerd en onderhouden en voorzien van dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing. Op het dak liggen 9 zonnepanelen, waardoor de energielasten aanzienlijk lager zijn.

 

1e verdieping: ruime overloop met vaste kasten, c.v. kast met de omvormer van de zonnepanelen. Vanuit de overloop is er ook toegang tot de slaapkamer van het voorhuis, 2 slaapkamers waarvan er een werkelijk meer dan riant is, gelegen aan de achterzijde met de balken van de dakconstructie in het zicht. Splitsen van deze kamer zou zeker nog tot de mogelijkheden behoren.

 

De tuin vormt een mooi geheel met de woning. Een waterput (gewelf), tomaten, vijgen, diverse kruiden, een tuinkas, prieel, terrassen en een leuke veranda zijn in deze schitterende tuin te vinden. Omdat de tuin gunstig is gelegen, kunt u als de zon schijnt, altijd kiezen in de zon of in de schaduw te zitten. Er is een vrije achterom. Naast de woning (aan de rechterzijde) is de garage aangebouwd, een fijne ruimte te gebruiken als hobby-/werkplaats of als berging voor fietsen, scooter, motor etc.

 

Wat een kans als u landelijk wonen prefereert, maar toch niet ver van de voorzieningen wenst te wonen, inclusief riante tuin (perceel 369m2) met ontzettend veel privacy!

 

De sfeer van deze woning is niet op papier te krijgen, die moet u ervaren! Welkom aan Van Cittersstraat 60 in Sint Laurens!

Van deze woning is (nog) geen video beschikbaar.

Isolatie
Vloer:
Ja
Muren:
Ja
Dak:
Ja
Glas:
Ja
Energielabel:
D


Installaties
verwarming:
C.v. combiketel
warmwater:
C.v. combiketel + close-in-boiler
cv_installatie:
1996


Kosten
OZ - belasting:
252,05 per jaar
Afvalstoffen:
284,11 per jaar
Rioolrechten:
196,14 per jaar
Waterschap:
401,53 per jaar
Bijdrage VVE:
Nvt per maand
Gas, licht en water:
276,00 (6 personen) per maand
Er zijn (nog) geen plattegronden van deze woning beschikbaar.
© 2020 - Sonja Boogaard Makelaardij | Privacyverklaring | Disclaimer | Website ontwerp en realisatie: WebTotaal Zeeland