Vlissingen, Puccinilaan 42

Omschrijving

Half vrijstaande woning met carport en riante nieuwe schuur, gelegen op een zeer ruim hoekperceel van maar liefst 463m2!! In de geliefde woonwijk Paauwenburg aan de rand van Vlissingen dichtbij winkelcentrum, duinen en strand. Met ontzettend veel privacy in de tuin in een parkachtige woonomgeving.

Zeker als een grote bonus mag genoemd worden de in de achtertuin in 2016 nieuw gebouwde schuur/garage van 9.43 x 5.72 meter (met zolderverdieping) met eigen ingang vanaf de Rossinilaan. Stroomvoorziening aanwezig, watervoorziening ligt klaar om aan te sluiten. Er is aansluiting op de riolering. Vanwege deze reeds gerealiseerde voorzieningen, leent deze ruimte zich uitstekend voor het starten van een praktijk, atelier, kantoor, extra tuinkamer/keukenruimte, vult u zelf maar in!

Entree, hal met meterkast, trapopgang en vernieuwd toilet. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd (L-vorm) met diverse raampartijen wat zorgt voor een fijne lichtinval. De achterzijde is ingericht om te koken en te eten met heerlijk vrij zicht in de eigen achtertuin. De keuken dient te worden gemoderniseerd. Vanuit de keuken loopt u binnendoor naar de ruime berging/bijkeuken waar ook de wasmachine aansluiting aanwezig is, via deze berging loopt u de tuinkamer in, nu ingericht als slaapkamer / logeerruimte. De auto kunt u parkeren op eigen terrein onder de carport.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan er 1 met wandkast. De badkamer is geheel vernieuwd met toilet, ruime luxe inloopdouche, brede wastafel met 2 kranen, design radiator, natuurlijke ventilatie door Velux dakraam. Ook op deze verdieping een berging waar o.a. de cv-ketel hangt.

De tuin is gelegen op het noordwesten en geeft veel privacy, aangelegd met gazon, plantenborders en terrassen, vanwege de grootte van het perceel altijd wel zon of schaduw, aan u de keuze. Achterin de tuin staat een nieuwe schuur/garage, met zeer veel mogelijkheden te gebruiken bijvoorbeeld als: garage/schuur, klusruimte, atelier, praktijkruimte, kantoor. Er zijn al voorbereidingen getroffen voor afvoer, wateraansluiting, (zelfs een extra keuken kan geplaatst worden). De ruimte is voorzien van dubbele beglazing en is voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer en een geïsoleerd dak. De dubbele deuren (2.40m breedte) komen uit aan de zijstraat Rossinilaan, goed bereikbaar. 

Deze woning voelt meteen als thuiskomen, ervaar het zelf en kom kijken! 


Algemene Gegevens van deze woning
Kadastraal : Gemeente Vlissingen, Sectie L, Nummers 1504 en 2012 
Vraagprijs : € 329.000,= k.k. 
Perceel : 473 m² Eigen grond 
Inhoud : 445 m³ 
Kamers :
Type : halfvrijstaand  
Bouwjaar : 1978 
Oplevering : In overleg 

Oppervlakte
Wonen : 127 m² 
Overig inpandig : 0 m² 
Gebouw geb. buitenruimte : 45 m² 

Tuin
Ligging : Noordwesten  
Lengte : 21 meter 
Breedte : 13 meter 
Berging : Schuur / garage  

Installaties
verwarming : C.v. combiketel 
warmwater : C.v. combiketel 
cv_installatie : Nefit HR combiketel  

Isolatie van de woning
Vloer : Nee 
Muren : Spouwmuren 
Dak : Ja 
Glas : Ja  
Energielabel : Voorlopig C 

Diverse kosten
OZ - belasting : 328, 74 per jaar
Afvalstoffen : per jaar
Rioolrechten : 290,42 per jaar
Waterschap : 407,90 per jaar
Bijdrage VVE : Nvt per maand
Gas, licht en water : 137,00 per maand

Contactgegevens

Postbus: 7005, 4330 GA Middelburg
Mobiel: 06 - 46 20 45 19
E-mail: info@sonjaboogaard.nl


U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.