Verkoopbemiddeling

"We gaan ons huis verkopen!"

Een gezonde stap van een huur- naar een koopwoning, op jezelf gaan wonen of wat groter, van een jaren '30 woning naar een nieuwbouwwoning, wegens gezinsuitbreiding naar een kindvriendelijke wijk, geen zin/tijd voor het onderhoud van de grote tuin of wonen in een ruimte met het hele woonprogramma op dezelfde verdieping. Maar ook andere, minder leuke redenen, zijn te bedenken voor de verkoop van een huis.

Omdat de verkoop heel wat vakkundige voorbereidingen vergt, kunt u zich afvragen: "waar moet ik beginnen?" Sonja Boogaard wil u hierin graag begeleiden.

Wat kunt u zoal verwachten van een verkoopbemiddeling?

Sonja komt eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zal zij uw wensen inventariseren, uw woning opnemen, u adviseren in de verkoopprijsbepaling, een reële opbrengstprijs noemen, verkooptips geven om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en adviseren in de opleveringstermijn.

Wanneer Sonja start met de verkoop van uw huis kunt u rekenen op een uitgebreide en enthousiaste rondleiding met aspirant kopers door uw woning, verzorgt zij een fraaie verkoopbrochure, wordt uw woning op www.sonjaboogaard.nl, www.huislijn.nl, www.funda.nl en www.vbo.nl met wervende teksten en foto's gepresenteerd, wordt er goed zichtbaar een 'te koop' bord geplaatst / bevestigd, worden gesprekken gevoerd met potentiële kopers, prijsonderhandelingen vinden plaats enz.

U kunt zich al richten op uw andere woning of verdere woonplannen!
 
 

Contactgegevens

Postbus: 7005, 4330 GA Middelburg
Mobiel: 06 - 46 20 45 19
E-mail: info@sonjaboogaard.nl

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.


Lees hier mijn privacyverklaring .