Middelburg, Bergeendstraat 14

Omschrijving

Wonen in een stijlvolle moderne onder architectuur gebouwde vrijstaande woning aan waterrand in de Veersche Poort. Het afwerkingsniveau is hoog, voorzien van alle luxe (en meer) die u in een design woning mag verwachten.

Entree, hal met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de berging (voormalige garage die weer op een eenvoudige manier is terug te brengen in de oorspronkelijke staat).

Tuin- en watergerichte living met een zee van licht door de grote raampartij aan de oost- en zuidzijde vanuit de woonkamer is een doorloop gemaakt naar een extra kamer, deze ruimte is goed te gebruiken om te werken, studeren of een leuke speelhoek voor de kinderen. Een praktische berging scheidt de woonkamer van de keukenruimte, in deze ruimte vindt u de w.m. aansluiting en veel opbergmogelijkheden. De Italiaanse design keuken (Composit) is strak van uitvoering met groot kookeiland voorzien van 6-pits gaskookplaat Smeg (90cm), afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, ingebouwde stoomoven, koffie-inbouwautomaat en veel lades, apparatuur is van Miele! De gehele begane grond is voorzien van een warme massieve houten vloer (Red Jatoba) en alle wanden zijn voorzien van spuitwerk. Er zijn 2 glazen deuren geplaatst op de begane grond wat een prachtig licht effect geeft in keuken, woonkamer en hal.

1e Verdieping: lange overloop (de woning is op de 1everdieping maar liefst 16 meter diep!), c.v. & mech. ventilatiekast, 3 slaapkamers, extra bergkast te denken valt aan bijvoorbeeld een kledingkast of bibliotheekkast, luxe design badkamer in grijs/wit tint met whirlpool, douche, hangtoilet, breede wastafel met bijbehorend meubel.

De tuin is mooi aangelegd geheel in stijl met de woning, met terras, vijver, bamboebeplanting, dakplatanen en het aan de woning gelegen terras (overdekt) waar u zich heerlijk door de ochtendzon kunt laten verwarmen met leuk zicht op het water met de zwemmende eenden tussen het riet. Er is zelfs plaats voor het parkeren van 3 auto’s op de eigen oprit.

Schitterend luxe woning, uitstekend verzorgd, zowel binnen als buiten, om door een ringetje te halen!                                                 

Algemene Gegevens van deze woning
Kadastraal : Gemeente Middelburg, Sectie Y, Nummer 662 
Vraagprijs : € 339.500,= k.k. 
Perceel : 265 m² Eigen grond 
Inhoud : 495 m³ 
Kamers :
Type : vrijstaand  
Bouwjaar : 2002 
Oplevering : In overleg 

Oppervlakte
Wonen : 125 m² 
Overig inpandig : 0 m² 
Gebouw geb. buitenruimte : 11 m² 

Tuin
Ligging : Zuiden  
Lengte : 8 meter 
Breedte : 10 meter 
Berging : Berging / garage  

Installaties
verwarming : C.v. combiketel 
warmwater : C.v. combiketel 
cv_installatie : Intergas 

Isolatie van de woning
Vloer : Ja 
Muren : Ja 
Dak : Ja 
Glas : Ja 
Energielabel : B 

Diverse kosten
OZ - belasting : 295,93 per jaar
Afvalstoffen : 278,54 per jaar
Rioolrechten : 177,52 per jaar
Waterschap : 261,00 per jaar
Bijdrage VVE : N.v.t. per maand
Gas, licht en water : 195,00 per maand

Contactgegevens

Postbus: 7005, 4330 GA Middelburg
Mobiel: 06 - 46 20 45 19
E-mail: info@sonjaboogaard.nl


U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.